Εταιρεία

•Η πηγή της βίδας•
Εισαγωγές βιδών και βιομηχανικών ειδών από το 1970.

Η εταιρεία Ζαφειράκης ΒΙΔΕΣ εισήλθε δυναμικά στον χώρο της βίδας και των βιομηχανικών ειδών το 1970. Σήμερα, έχοντας την κεντρική της αποθήκη 3.000τμ. και δύο καταστήματα χονδρικής-λιανικής, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στον Πειραιά, 18 πλήρους απασχόλησης υπαλλήλους και 35.000 είδη σε παρακαταθήκη είναι σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση παντού. 
Η εταιρεία Ζαφειράκης ΒΙΔΕΣ προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα, που ικανοποιούν στο ακέραιο τις ανάγκες της κατασκευής 
 
και της βιομηχανικής παραγωγής, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές , με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται για τις προμήθειες τους αναγνωρισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 
Η εταιρεία Ζαφειράκης ΒΙΔΕΣ βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της, στην εξειδίκευση στον κλάδο της και στην αφοσίωση των στελεχών της, έχοντας σκοπό να είναι άριστος και μακροχρόνιος συνεργάτης για κάθε κατασκευαστή, βιομηχανία και εμπορική εταιρεία και όραμα την αδιάκοπη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και της δημιουργίας.

Προμηθευτές

25

Γνωστά εργοστάσια του εξωτερικού

ΠΑΝΩ ΑΠΟ

35000

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

18

σε κατάστηματα & αποθήκες

Καταστήματα

3

Σε Θεσσαλονίκη & Πειραιά

ΕΔΡΑ

H εταιρεία ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΒΙΔΕΣ, με έτος ίδρυσης το 1970, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Ιωάννη Δεμέστιχα 9.  Η κεντρική αποθήκη της επιχείρησης, με ενσωματωμένο κατάστημα, βρίσκεται στο Καλοχώρι, στην οδό Κορυτσάς 18. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει κατάστημα και στον Πειραιά, στην οδό Ακτή Θεμιστοκλέους 32.

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Το πάθος για τη δουλειά μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού και των στελεχών μας, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη της δραστηριότητας μας στο χώρο της βίδας τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό, καθώς και στη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας. Σκοπός της επιχείρησης είναι η στήριξη της παραγωγής και του εμπορίου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας έχει ως στόχο την καθολική ικανοποίηση των πελατών μας. Μεγάλα διαθέσιμα αποθέματα, γρήγορη αποστολή των παραγγελιών και ανταγωνιστικές τιμές υποστηρίζουν τον σκοπό αυτό. Με πολυετείς συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, επιβεβαιώνεται η πελατοκεντρική στρατηγική της επιχείρησης μας.